Tilbage

7 ting du bør vide om webflow

I denne artikel dækker vi 7 spørgsmål, der er relevante at vide om Webflow.
9. februar 2023
Af
Elizabeth Tello D'Andrea & Emilie Kvist Gude
,
Digital designer og marketingassistent

Hvad er Webflow?

Webflow er en platform, der giver brugerne mulighed for at designe, bygge og lancere brugerdefinerede, unikke hjemmesider, uden at skulle skrive kode.

  • Det tilbyder et visuelt lærred, hvor du kan skabe hjemmesider, og er baseret på HTML, CSS og JavaScript.
  • Responsivt design. Webflow giver dig mulighed for at designe hjemmesider til forskellige enheder.
  • Den indeholder integrationsmuligheder for brugerdefineret kode og andre tredjepartsværktøjer som Google Analytics.
  • Det er et cloud-baseret CMS til administration af hjemmesideindhold, hvilket gør det til en komplet løsning til at opbygge og vedligeholde professionelle hjemmesider.

Hvad betyder "Webflow-eksperter"?

Det betyder, at vi i Kvalifik kender Webflow-platformen ud og ind. Fra design- og udviklingsværktøjer til integrationer og workflows har vi en komplet forståelse af platformens funktioner og muligheder.

Kvalifik er med i Webflow Experts Directoryog vores Senior Digital Designer er en af de hurtigste i verden, når det kommer til at bygge hjemmesider i Webflow. Faktisk er Kvalifik i skrivende stund et af de eneste få bureauer i Danmark, der tilbyder Webflow-løsninger, og listen er endnu kortere i København.

Kan du få hjemmesider til at se godt ud på alle enheder med Webflow?

Ja, Webflow gør det nemt at oprette hjemmesider, der fungerer godt på en række forskellige enheder. Hos Kvalifik sørger vi for, at alle vores hjemmesider er fuldt responsive og mobilvenlige.

Responsivt webdesign (RWD) er en tilgang tilwebudvikling, der skaber dynamiske ændringer af et websteds udseende afhængigt af skærmstørrelsen og orienteringen af den enhed, der bruges til at se det.

- Nielsen Norman Group

Platformen indeholder indbyggede responsive breakpoints, der giver brugerne mulighed for at tilpasse designet af deres hjemmeside til forskellige skærmstørrelser.

Et breakpoint i et responsivt design er det "punkt", hvor et websteds indhold og design tilpasses på en bestemt måde for at give den bedst mulige brugeroplevelse.

Eksempler på almindelige breakpoints er:

  • Mobiltelefoner: 320px - 480px.
  • Stationære computere: 1025px - 1200px.
  • Tablets: 481px - 768px.
  • Små skærme, bærbare computere: 769px - 1024px.
  • Ekstra store skærme, TV: 1201px og over

Webflow-breakpoints

Ved at bruge disse breakpoints og enhedsikonerne i Designer Editor kan du sikre, at dit websted både ser godt ud og fungerer godt på computere, tablets og mobiltelefoner.

Hvordan redigerer jeg mit indhold på en Webflow-hjemmeside?

For at redigere indholdet på et Webflow-websted kan du bruge Webflow Editor. Det er et forenklet interface med fokus på content management på hjemmesider, som giver editors mulighed for at foretage ændringer i tekst og billeder i realtid uden at få adgang til design- eller strukturelle elementer.

I denne video kan du se, hvordan editoren ser ud og fungerer:

Vil jeg være begrænset, hvis jeg vælger at få udviklet min hjemmeside i Webflow?

Det korte svar er, at Webflow er et kraftfuldt værktøj, der kan bruges til at oprette en lang række websteder, som kan udvides i det uendelige, men som så mange andre programmer kan have nogle enkelte begrænsninger med hensyn til funktionalitet.

Afhængigt af dine specifikke behov og mål for din hjemmeside, kan vi anbefale, at du opretter det i Webflow eller laver det helt individuelt. Tag et kig på vores services eller se vores tidligere cases, hvis du vil vide mere om, hvordan vi bruger Webflow i Kvalifik.

Er Webflow godt for SEO?

Ja, Webflow kan være en god platform til SEO (Search Engine Optimization). Webflow indeholder en række funktioner og værktøjer, der kan hjælpe med at forbedre synligheden og søgeplaceringen af dit websted, herunder:

  • Muligheden for at tilpasse sidetitler og metabeskrivelser, som er vigtige for at søgemaskinerne kan forstå indholdet og sammenhængen på dine sider.
  • Muligheden for at tilføje alt-tekst til billeder, hvilket hjælper søgemaskinerne med at forstå indholdet af billederne og kan forbedre søgeresultaterne for billeder.
  • Muligheden for at oprette og tilpasse URL'er til dine sider, hvilket kan være med til at forbedre læsbarheden og relevansen af dit websted for både brugere og søgemaskiner.

Webflow giver desuden brugerne mulighed for at designe hjemmesider, der fungerer på diverse enheder, såsom mobiler, og er også hurtigt indlæsende. Begge er vigtige rangorden-faktorer for søgemaskinerne.

Er Webflow sikkert?

Ja, Webflow-hosting indeholder automatisk et Secure Sockets Layer (SSL) på alle sider, der understøttes af indbygget trusselsovervågning.

Alle Webflow-data er end-to-end-krypteret mellem Webflow-servere og dit websted.

Fortsæt med at læse