SMV:Digital -
få OP TIL 100.000 DKK I RÅDGIVNING

Ansøg og få tildelt 100.000 DKK i støtte til den rette rådgivning om at skabe værdi med data.

Kontakt os
Screenshots composition of different digital projects

Den 18. marts 2024 kl. 9.00 kan du søge om tilskud på op til 100.000 DKK til rådgivning via SMV Digital. Virksomheder der har mellem 3-249 medarbejdere, kan søge.

I Kvalifik er vi godkendte rådgivere til SMV:Digital, og kan derfor levere den rette vejledning til at ansøge. Vi tilbyder også at være med dig hele vejen fra ansøgning til din færdige digitale løsning.

Der er flere kriterier til ansøgningen. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, så du kan få success med den.

få tilskud til at gøre data til en integreret del af din forretning

Kvalifik har gennemført hundredvis af projekter og følger selv en data-drevet tilgang til at løse problemer og løfte de virksomheder vi arbejder med. De godkendte SMV:Digital rådgivere er eksperter i at rådgive om hvordan du bedst kan bruge det data din virksomhed allerede har indsamlet.

SMV:Digital foreslår at støtten kan bruges på løsninger indenfor bl.a.:

 • Brug af data til at skabe overblik over salg af udvalgte produkter og målrette indsatsen omkring produktsalg.
 • Visualisering af data til at opdage nye salgs-, forretnings- og eksportmuligheder og træffe datadrevne beslutninger.
 • Indsigt i data til at frigøre tid og ressourcer ved at identificere områder i virksomheden, hvor der kan optimeres og effektiviseres, f.eks. produktion eller lager.
 • Analyse af data til at identificere høj kvalitet leads, skabe optimale kunderejser og forudsige kunders præferencer og behov.
 • Sammenligning af din virksomheds data på tværs af forskellige kilder, f.eks. analyse og sammenstilling af marketingkampagner for indsigter til planlægning af fremtidige kampagner.
 • Anvendelse af data til at identificere og dokumentere potentielle klimabesparelser, sporbarhed i produkter og ligende.

Samarbejder du med Kvalifik, får du får 100% ejerskab, og vi sørger for at du er tryg med teknologien, når du går herfra.

Læs mere om vores services.

Gratis vejledning til din ansøgning

Vi er godkendt rådgiver i SMV:Digital. Vi er også eksperter i IT og innovativ teknologi. Det betyder, at vi både kan levere den nødvendige vejledning til ansøgningen og den færdige digitale løsning, der vækster din virksomhed.

Vi har erfaring i at hjælpe andre virksomheder med at ansøge om støtte fra SMV:Digital, og vi er med dig hele vejen: Før, under og efter.

Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad din virksomhed har brug for, og hvordan i kan træffe de rigtige digitale beslutninger. Kvalifik bestræber sig på at give virksomheder de bedste muligheder for at innovere digitalt.

Du kan også klikke ind på vores cases og se nogle eksempler på vores tidligere projekter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital hjælper små og mellemstore virksomheder med at realisere deres digitale ambitioner.

Etableret i 2018 og udvidet med Danmarks digitaliseringsstrategi i perioden 2022-2025 skaber SMV:Digitals tiltag med økonomisk støtte mulighed for bl.a. e-handel, automatisering, digital sikkerhed og meget mere for at styrke digitalisering og vækst.

Læs mere her

Kan min virksomhed søge de 100.000 kr. i støtte?

Hvis en virksomhed har dansk CVR-nummer, omsætter for maksimalt 50 millioner euro, hvilket svarer til ca. 372.135.500 DKK, og har mellem 3-249 medarbejdere (årsværk), kan den ansøge.

Der findes desuden en række yderligere retningslinjer for ansøgning.

Lyder dette lidt omstændigt? 

Bare rolig: Kvalifik er her for at hjælpe dig hele vejen - både før, under og efter ansøgningsprocessen.

Kontakt os her

Hvilke projekter må jeg bruge pengene på?

Du kan få rådgivning til at komme i gang med at udnytte de data, som din virksomhed allerede indsamler og har lageret, og bringe dem bedre i spil i dine produkter, services og forretningsmodeller. Indsamling af ny data kan udgøre en mindre del af projektet, såfremt projektet primært har fokus på dataanvendelsen.

Tilskuddet kan f.eks. anvendes til projekter om:

 • Hvordan data kan bruges til at skabe overblik over, hvornår din virksomhed sælger udvalgte produkter, så du kan målrette indsatser omkring produktsalg
 • Hvordan visualisering af data kan hjælpe med at spotte nye salgs-, forretnings- og eksportmuligheder og gøre dine beslutningsprocesser datadrevne
 • Hvordan indsigt i data kan være med til at frigøre tid og ressourcer ved at identificere områder i virksomheden, hvor der kan optimeres og effektiviseres som fx i virksomhedens produktion eller lager
 • Hvordan du kan analysere data til at identificere leads af høj kvalitet, skabe optimale kunderejser eller forudsige dine kunders præferencer og behov
 • Hvordan virksomhedens data kan sammenlignes på tværs af datakilder, så det fx bliver muligt at analysere og sammenstille marketingkampagner og opnå indsigter til planlægning af fremtidige kampagner
 • Hvordan virksomhedens data kan anvendes til at identificere og dokumentere mulige klimabesparelser, sporbarhed i produkter mv.

Hvad kan jeg ikke søge tilskud til?

Primært fokuserer på indsamling af data f.eks. via forretningssystemer, og som kun i lille grad indeholder rådgivning om selve anvendelsen af den indsamlede data. Data skal dermed allerede være indsamlet og lagret. Dog kan indsamling af nye data udgøre en mindre del af projektet

Bemærk også, at tilskuddet ikke kan bruges til projekter inden for digital markedsføring (SEO, annoncering og lign.). Projekter omhandlende dette henvises til at søge SMV:Digitals tilbud om tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr. Du kan læse mere om puljen her.

Tilskuddet kan desuden ikke anvendes til udførende aktiviteter som f.eks. driftsoptimering, kommunikationsarbejde eller udgifter relateret til udformning af ansøgningen.

Hvornår er deadline for ansøgning?

Muligheden for ansøgning åbner d. 30. august 2023.

Det foregår efter først-til-mølle-princippet. Det vil sige at det gælder om at sørge for at være på pletten, for at sikre sig at kunne modtage støtten.

Først-til-mølle-princippet betyder også, at ansøgningerne tages i betragtning i den rækkefælge, de er modtaget i.

Nogle af de projekter, vi har udført
Mikkeller glass filled with foamy beer.Mikkeller glass filled with foamy beer.
Mikkeller

New advanced webshop for Mikkeller

Webshop
Business automation
Customer insights
kiddo-project-imagekiddo-project-image
Kiddo

An experience to remember

Business automation
Webshop
Experimental brews - Beer like never before again - homepageExperimental brews - Beer like never before again - homepage
Carlsberg

They brew - you review

Webshop
UI & design system
Visual identity
Web platform
Customer insights

brug for vejledning?

Vi kan hjælpe dig fra ansøgning til projekt på ingen tid.

Kom i kontakt
Young man smiling wearing glasses and a stripe shirt.

Rebecca Busk

Head Of Projects & Marketing